Webáruház

Teljes védelem az acélbetétes bakancs viselésével

acélbetétes bakancsacélbetétes bakancs

A munkavédelmet komolyam kell venni. Legyen szó a fej, láb, mellkas vagy épp a karok védelméről, a megfelelő tartozékkal sokat lehet tenni azért, hogy a legrosszabb szituációkban is el lehessen kerülni a bajt. Sokaknál a lábfej védelme az acélbetétes bakancs megvételével és szinte állandó viselésével kezdődik.

Egy olyan lábbeliről van szó, ami extra védelmet nyújt számos esetben, de leginkább a zuhanó tárgyak okozta ütésektől véd. Megvehető már hazánkban is az olyan acélbetétes bakancs, amelyik könnyűszerrel hárítja el a 200 J energiájú zuhanó tárgy által okozott negatív hatást.

Természetesen érdemes olyan lábbelit választani, amelyiknek a külső része bőr, hiszen ez az egyik legellenállóbb anyag. Az euronorm.hu oldalon megvehető az a kiváló minőségű bőr munkacsizma, amelyet a lábak külső tényezők elleni védelmére terveztek.

Nem kell azt hinni, hogy az acélbetétes bakancs egyet jelent a nehéz, lassú munkával, mivel extra terhet jelent ez a lábnak. Vannak olyan modellek, amik a kialakításuknak köszönhetően igenis kényelmesek és nem terhelik feleslegesen a lábfejet.

Sokan vásárolták meg a shopban a COVERGUARD ATHOS S3 SRC acélbetétes bakancs fajtát, aminek számos pozitívuma van. Egyrészt adottak a jó vízállósági és vízgőzáteresztő tulajdonságok, másrészt pedig a szellőző bőr felsőrészről is gondoskodtak a szakemberek, amihez társul a nemszőtt lélegző belső bélés.

Milyen más munkacipő jöhet szóba?

Magyarországon is egyre népszerűbbek a vállalatok körében a munkavédelmi bakancsok, hiszen a cégvezetők és menedzserek felismerik, hogy mennyi előnnyel járnak. A munkacipő nem csupán a hatályos jogszabályok miatt kötelező, hanem azért is, mert fontos biztonságban tudni az alkalmazottakat, akik így hatékonyabban, nyugodtabban tudnak dolgozni.

Kétség sem fér hozzá, hogy egy kényelmetlen, gyenge minőségű munkacipő szóba sem jöhet, főleg az építkezéseken. Az EuroNorm soha nem forgalmazott ilyen termékeket, amik nem biztosítanak kellő védelmet. Itt csakis olyan munkacipő modellek kapnak helyet, amikben 100 százalékosan megbízhat minden kedves ügyfél.