Webáruház

A test harisnya pár perc alatt lekerül

testharisnyatestharisnya

Ma már az év minden napja lehet Valentin nap, csak a megfelelő kellékeket kell megtalálni hozzá. Az egyik legjobb példa az átlátszó vagy éppen feketén csillogó test harisnya, amit nem a munkahelyre szokott magára húzni az ember. Otthon négy fal takarja el a szerelmespár intim pillanatait, de még így sem mindegy, hogy mihez folyamodik az ember.

Vannak olyan párok, akik lekapcsolt villany mellett nézik a tévét, mások pedig megpróbálnak egymás kedvére tenni. Az ajándékok és a rózsák után jöhet valami sokkal pikánsabb és bámulatosabb. A harisnyák már önmagukban is csábítóak lehetnek, főleg, ha olyan minta van rajtuk, ami egészen a combig kúszik fel.

Ha pedig az egész testet takarja, és finoman nyílik szét a dekoltázs pereménél, akkor még inkább biztosíthatjuk a másik figyelmét. Egy test harisnya nem lesz kényelmes viselet, de nem arra találták ki, hogy egész nap abban üljünk az irodában. Ha egyszer felvesszük, akkor fél órás viselet már rekordnak számít, a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal hamarabb lekerül az emberről.