Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A Honeywell füstérzékelő időben jelzi a problémát - Csapnivaló
Webáruház

A Honeywell füstérzékelő időben jelzi a problémát

Honeywell füstérzékelőHoneywell füstérzékelő

A különböző okokból fellobbanó lakástüzek hatalmas kárt tudnak okozni, éppen ezért javasolt a megelőzésre és a létrejött tűz mielőbbi észlelésére törekedni. Ebben a problémakörben nyújt segítséget a Honeywell füstérzékelő termékcsalád, ami az érdeklődők rendelkezésére áll az evohomeshop.hu webáruházban is. Érzékelik a megjelenő füstöt, hőt, és riasztást adnak, ami elegendő időt biztosít a menekülésre.

A Honeywell füstérzékelő önműködő berendezés, ami időben észleli és jelzi a veszélyt, ennek köszönhetően elkerülhetőek a sérülések és a halálos balesetek. Kritikus fontosságú a tűzjelzők megfelelő elhelyezése. A füst felfelé száll, ezért a plafonon kell helyet kapjanak, az épület minden szintjén.

A konyhában a jelzőt a főző-és sütőberendezésektől legalább 3 méterre érdemes telepíteni, a téves riasztások elkerülése érdekében. A Honeywell füstérzékelő intelligens algoritmusú és el van látva az R200ST funkcióval a lehető legkevesebb téves riasztás kiküszöbölése érdekében, továbbá optikai és hőérzékelővel is bír.