Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Decoupage ragasztó a közkedvelt szalvétatechnikához - Csapnivaló
Webáruház

Decoupage ragasztó a közkedvelt szalvétatechnikához

decoupage ragasztódecoupage ragasztó

A decoupage, más szóval szalvétatechnika segítségével csodálatos alkotásokat készíthetünk. Ezekhez természetesen szükséges a decoupage ragasztó. Mivel a szalvéta felragasztása ráncmentesen kell megtörténjen, nemcsak a megfelelő technikát kell ismerni, hanem minőségi alapanyagokat is érdemes használni.

Ha ezekkel rendelkezünk, akkor máris hozzáláthatunk az alkotáshoz, ami igazán sokoldalú és izgalmas, hiszen ez alkalmazható fán, üvegen, porcelánon és egyéb felületeken egyaránt. A jó minőségű decoupage ragasztó azonban bármelyik felület esetében döntő jelentőségű, amennyiben igazán szép dolgokat szeretnénk létrehozni ezzel az egyáltalán nem bonyolult technikával. Ha pedig ennél az alapanyagnál tartunk, akkor érdemes megjegyezni, hogy nem csupán egyetlen fajta létezik belőle.

A muveszellato.com webáruházban többféle decoupage ragasztó is kapható, úgy mint a ragasztólakk vagy a textil esetében használatos fajta. Ebben a webshopban egyéb kiváló eszközök is megtalálhatóak a decoupage technikához.