Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A sarokcsiszoló számos feladat megoldására alkalmas - Csapnivaló
Vásárlás

A sarokcsiszoló számos feladat megoldására alkalmas

sarokcsiszolóSarokcsiszoló

A fémek vágására és más jellegű megmunkálására kiváló berendezés található napjainkban a kereskedelmi kínálatban. A korszerű és minőségi sarokcsiszoló fellelhető többféle kivitelben a szerszamoazis.com webáruházban is, ahol a strapabíró Hitachi-HiKOKI gyártmányú japán gépek állnak ebben a termékkategóriában az érdeklődők rendelkezésére.

A sarokcsiszoló hiánypótló darab, hiszen a vágások mellett, a megfelelő kiegészítőkkel felszerelve, számos más feladat megoldására is képesek ezek a gépek. A felhozatal változatos, de mindegyikre jellemző a prémium kivitel és ez érvényes a belépő változatokra is. A vékonyabb fémek feldarabolásához elegendő a 600 W teljesítményű berendezés, egy 125 mm tárcsa segítségével csiszolni is lehet.

A gépek mindegyike szénkefe nélküli BL motorral van felszerelve, ami rendeltetésszerű használat mellett, jelentősen növeli a készülék élettartamát. A sarokcsiszoló modellek ebben a kategóriában kivétel nélkül lágyindítással vannak ellátva és nem fogják kicsapni a biztosítékot a hirtelen áramfelvétel miatt.