Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Remek kiegészítő az LG hangprojektor - Csapnivaló
Vásárlás

Remek kiegészítő az LG hangprojektor

LG hangprojektorLG hangprojektor

A szórakozásnak számos formája létezik, amelyek közül a filmnézés, valamint zenehallgatás gyakran kiemelkedik. A mozi élményét sokan szeretnék az otthonukba becsempészni, amire ma már minden feltétel adott. A gyakran több, nehezen beköthető és nagy helyet foglaló hangszóró szettek helyett, előnyösebb lehet az LG hangprojektor alkalmazása. Érdemes kicsit visszatekinteni a kezdetekhez. Csak alig 1 évtizede jelentek meg a soundbarnak vagy hangprojektornak nevezett eszközök. Bár kezdetben a 2 termékcsalád nem ugyanazt jelentette, de mára szinte teljesen összeolvadtak.

Az LG hangprojektor célja, hogy könnyedén kiegészítse az olyan médiaeszköz olykor satnya eredeti hangrendszerét, mint a televízió. Alakját tekintve, egy gerendára emlékeztető dologról van szó, ami hosszú és lapos, ám, ami benne van, az műszakilag maga a csoda. Könnyen elhelyezhető az LG hangprojektor a képernyő közelében és csatlakoztatva máris élvezhető a színtiszta hanghatás. A csatlakozás történhet optikai bemeneten, HDMI, USB vezetéken keresztül vagy Bluetoothon. A vezeték nélküli hangszinkronizáció, a távirányítóval való vezérlés, mind a magas szintű kényelmet garantálja. Az LG hangprojektor egyértelműen megéri az árát és jelenlétében a filmezés a megszokottnál jóval magasabb színvonalat fog nyújtani.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a napelem akkumulátor

Az energiatárolás olyan kérdés, amit a szakemberek már régóta szeretnének megoldani. Az alternatív áramtermelő megoldások egyik legnagyobb hátránya, miszerint azok csak bizonyos szakaszokban tudnak kellő mennyiségű termelést garantálni. A napelem akkumulátor ezt a problémát hivatott ellensúlyozni. A panelek ugyanis olyankor termelnek nagyobb mennyiségű elektromosságot, amikor annak felhasználására nincs éppen szükség. A megoldás tehát kézenfekvő. A napelem akkumulátor, típustól és teljesítményétől függően, alkalmas több kW áram elraktározására és későbbi visszajuttatására a hálózatba.

A csúcsidőszakban keletkező energia így biztosan nem vész el, hanem később felhasználható. Természetesen, az évek során a lehetőségek tovább fejlődtek. A napelem akkumulátor ilyen tekintetben már többre képes, mint az elődei. Sok esetben a hálózatról is feltölthető, valamint mozgatható, így bárhová elvihető. Lítium-vas-foszfát (LiFePO4) technológia révén, az élettartam jelentősen kitolódott. Bár a költségek néha növekedtek, de a többszöri töltési ciklus révén, még így is megéri az árát. A copygo.hu weboldalon egyedi felhozatalát találjuk a napelem akkumulátoroknak, amik segíteni fognak az otthonunkat és az életünket egy magasabb színvonalra juttatni.