Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Hajdúsítás bizalmas keretek között - Csapnivaló
Szolgáltatások

Hajdúsítás bizalmas keretek között

hajdúsításHajdúsítás

A természetesen növő haj a szépségről alkotott képünk fontos része. Sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Ha álmai frizuráját szeretné elérni vagy csak egy vélt hibát szeretne elfedni, akkor többféle megoldást is kínálunk, amelyek között a hajdúsítás az egyik legnépszerűbb lehetőség.

Szalonunkban a természetnek is segítő kezet nyújtunk a hajdúsítási lehetőségek nagy választékával. Az ilyen megoldás iránti igénynek számos oka lehet és szinte mindegyikre van megfelelő válaszunk egy személyre szabott és bizalmas keretek között zajló tanácsadás keretében. A tupé hajpótló szerkezet, amit a teljes fejtetőre vagy a hajhullás által érintett területekre rögzítenek.

Hajhullás, visszahúzódó hajvonal és kopaszodás – ezekkel a dolgokkal sok nőnek kell megküzdenie. A hajvesztés életkortól függetlenül és különböző okok miatt fordul elő. Kiváltó ok lehet például ásványi anyagok hiánya, betegség vagy pszichés stressz. A hajdúsítás viszont kiegészíti az emberi hajat és kitölti a ritkuló vagy kopasz területeket anélkül, hogy felismerhető lenne.