Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Milyen is a megfelelő polcrendszer? - Csapnivaló
Vásárlás

Milyen is a megfelelő polcrendszer?

polcrendszerPolcrendszer

A legtöbbünknek eljön az életében az a pillanat, amikor be kell rendeznie egy konyhát logikusan és jól átlátható módon. A tárolásra használatos polcrendszer fogalma ebben az esetben merülhet fel, hiszen sok terhet levehet a vállunkról a megléte. Célszerű még a konyha tervezésének kezdeti fázisában kalkulálni ezzel a termékkel, mivel úgy egyszerűbb a végleges stílust is kialakítani.

A polcrendszer többféle típusban található meg a Bútorkellék webáruház felületén, ahol némi utánajárással kiválasztható a szükséges fajta. A fémrácsok alkotta rendszer az egyik legkelendőbb, mivel erre remekül lehet pakolni és még tisztítani sem bonyolult feladat. A polcrendszer kiépítése, a sarokelemek tekintetében lehet nagyon kézenfekvő, ugyanis azokhoz a szűk helyekhez csak nehezen lehet hozzáférni.

Vannak kihúzható vagy kinyitható darabok is, csak a felhasználás helye szabhat határt a végső példánynak. Oldallapra szerelhető szintén létezik, ami a kisebb edények, tárolók vagy fűszerek rendszerezését teszi hatékonyabbá. A krómozott felület ellenáll az időnek, a lassított csukódás pedig a zajtalanságot garantálja.