Vásárlás

Szobakennel erős ráccsal

szobakennelSzobakennel

Kedvenc kutyusunkat szeretjük gyakran magunkkal vinni és otthon is kényelmes kuckót alakítunk ki neki. A neve dacára, egy szobakennel nem pusztán a lakásban jön jól, hanem utazásokon, állatorvosnál, kiállításokon egyaránt. Bármilyen helyzetben remekül használható, amikor biztonságos helyen szeretnénk tudni a hűséges társunkat. Könnyen és gyorsan összecsukható az a szobakennel, aminek megvételére lehetőségünk van a praktar.hu webáruházban.

Helytakarékos darab, ami mindennel fel van szerelve ahhoz, hogy megadja a négylábúnak a pihenéshez szükséges fekvőhelyet. Mivel alváshelyként és szállítódobozként egyaránt alkalmazható, ezért ez jelenti az optimális megoldást úgy a kutyusoknak, mint a gazdiknak.

Mosható edény az alja, ami még zárt állapotban is kihúzható, tehát igazán könnyen tisztán tartható ez a szobakennel. A rács minőségi fémből készült, a rajta lévő strapabíró festésnek köszönhetően, remekül megbirkózik a kölyökkutyák rágásaival is. Az erős rácsos szerkezet megfelelő szellőzést biztosít.