Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Nagyvárad programok 2023, hogy ne maradjunk le! - Csapnivaló
Szórakozás

Nagyvárad programok 2023, hogy ne maradjunk le!

Nagyvárad programok 2023Nagyvárad programok 2023

A Partium különlegesen szép városában, Nagyváradon mindennap vannak kulturális események, de sajnos, néha csak utólag értesülünk egy-egy alkalomról, amire szívesen elmentünk volna. Ha a nagyvárad.hu weboldalt nyitjuk meg, elénk tárul a Nagyvárad programok 2023 évi listája, így nem maradunk le semmiről.

A felsorolásban szerepelnek egyházi események, fesztiválok, képzőművészeti és fotókiállítások, koncertek, könyvbemutatók, műhelytalálkozók, összművészeti események stb. A Nagyvárad programok 2023 márciusában a Megyei Könyvtár soron következő író-olvasó találkozójának vendége Fábián Judit költő lesz.

Prózai írásai és versei különféle folyóiratokban, antológiákban és internetes felületeken jelennek meg, a költőnő rendszeresen közöl verseket, rövidprózákat. Rendkívül érdekesnek ígérkezik ez az író-olvasó találkozó, amin érdemes részt venni. Persze a Nagyvárad programok 2023 felsorolása ezzel még nem ér véget, ezért érdemes gyakran megnyitni az említett weboldalt, ahol naprakészen jelennek meg az információk.