Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Az elektromos kandalló télen-nyáron jól jön - Csapnivaló
Webáruház

Az elektromos kandalló télen-nyáron jól jön

elektromos kandallóelektromos kandalló

Előfordul, hogy a körülmények nem teszik lehetővé a hagyományos kályhák használatát, de ez nem jelenti azt, hogy a meleg és a lángok relaxáló látványát nélkülözni kell. Egy innovatív technológiájú elektromos kandalló beszerzésével ez a probléma megoldódik.

Kiemelt előnye ennek a korszerű fűtőtestnek, hogy a fűtési funkció kikapcsolható, így látványelemként a berendezés nyáron is használható. Az elektromos kandalló elérhető a kandallos.hu weboldalon falra akasztható és beépíthető változatban. Mindkét típus esetében adott a realisztikus láng- és parázshatás, némelyik modellnél akár 3D-ben is. A fény erőssége és színe állítható, akárcsak az infravörös fűtés erőssége is. A beállítás automatikus, késleltetett kikapcsolással.

A LED technológiának köszönhetően, a működtetés energiatakarékos és költséghatékony. Az elektromos kandalló többféle teljesítményben, méretben és fajtában érhető el, természetesen az ár is ezen paraméterek alapján változó, de a webshopban minden érdeklődő meg fogja találni a számítását.