Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A romantikus vacsora otthon is megvalósítható - Csapnivaló
Szórakozás

A romantikus vacsora otthon is megvalósítható

romantikus vacsoraRomantikus vacsora

Ha szeretnéd meglepni a kedvesed, akkor főzz valami finomságot vagy vidd el egy elegáns étterembe! Egy romantikus vacsora alatt közös élményekkel gazdagodhattok és új ízeket próbálhattok ki. Amennyiben nem szeretnél forgalmas vendéglátóba menni, vagyis kettesben akarsz lenni a szerelmeddel, akkor tedd oda magad és dekoráld ki a lakást! A nappali vagy a terasz tökéletes helyszín lehet az ételek elfogyasztására.

Dekoráció szempontjából nem szabad túlzásba esned, szóval elegendő lehet néhány illatos gyertya és hangulatos világítás. A romantikus vacsora alkalmával, inkább az asztal díszítésére fektess hangsúlyt! Középre mindenképpen kerüljön virág, viszont ne akkora, hogy zavaró tényező legyen. A szép evőeszközökről és szalvétákról se feledkezz meg, ha szeretnéd a párod lenyűgözni.

A randi programok feldobják a kapcsolatot

Annak érdekében, hogy ne laposodjon el a kapcsolat, néha vidd el partneredet kikapcsolódni! A randi programok által felejthetetlen élményekben lehet részetek. Nyáron, amikor az időjárás engedi, jó választásnak bizonyulhat a túrázás, a piknikezés vagy a séta a természetben. Rossz idő esetén sincs ok az aggodalomra, hiszen rengeteg érdekes elfoglaltságot találhattok télen is.

Beülhettek egy hangulatos kávézóba, elmehettek korcsolyázni, moziba, esetleg építhettek hóembert. Léteznek extrémebb randi programok is. Ha vállalkozó szelleműek vagytok, akkor próbáljátok ki a véletlenszerű utazást! Üljetek fel egy ismeretlen vonatjáratra, majd szálljatok le egy bizonyos idő elteltével és fedezzétek fel a terepet! Az evezés, a falmászás és az ejtőernyőzés szintén kiváló alternatíva lehet.

A versek a szerelemről sokakat megérintenek

Nagyon sokan szeretik a szabadidejükben olvasgatni az érzelemdús költeményeket. A versek a szerelemről felkavarhatnak, megnyugtathatnak, elszomoríthatnak, örömet okozhatnak, sőt, új gondolatokkal gazdagíthatnak, amelyek hasznosak lehetnek az életben. Érdemes megemlíteni, hogy sokkal több férfi alkotott maradandót a költészet világában, mint nő.

Ez valószínűleg annak tudható be, hogy a gyengébbik nem képviselői nehezebben tárják fel az érzelmeiket, szóval várnak arra, hogy az urak tegyék meg az első lépést. A versek a szerelemről sokat segíthetnek, amennyiben esküvőre keresel egy szép idézetet. Nem lesz nehéz dolgod a választással kapcsolatban, hiszen hazánkban olyan híres költők tették le a névjegyüket, mint József Attila, Ady Endre vagy Csokonai Vitéz Mihály.

Mi a házasságkötés menete?

Az első lépés a szándék bejelentése. A házasságkötés előtt minimum 1 hónappal jelezni kell az anyakönyvi hivatalban, hogy mit szeretnél. Azért, hogy elkerülhessétek a kellemetlen várakozást érdemes előre időpontot foglalni. Ami az iratokat illeti, szükségetek lesz érvényes személyi igazolványra, lakcímkártyára és születési anyakönyvi kivonatra.

Amennyiben valamelyikőtök már volt házas, akkor a válást bizonyító dokumentumokat be kell mutatni. Az anyakönyvvezetőt megkérhetitek arra, hogy az általatok meghatározott helyszínen jelenjen meg. A házasságkötés után különböző ceremóniákra kerülhet sor. Manapság nagyon népszerű a faültetés, a galambok röptetése vagy a lufieregetés. A fogadalomtételt, a gyűrűhúzást és a csókot követően alá kell írnotok az egybekelést igazoló iratot.