Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A gyári immobiliser kiiktatása szakértelmet követel - Csapnivaló
Szórakozás

A gyári immobiliser kiiktatása szakértelmet követel

gyári immobiliser kiiktatásaGyári immobiliser kiiktatása

Már az elején le kell szögezni, hogy saját kezűleg nem célszerű belevágni a dologba, hiszen előfordulhat, hogy több kárt okoz, mint ami van. A gyári immobiliser kiiktatása összetett feladat, ezért jobb, ha a műveletet hozzáértő szakemberre bízza. A mesternek minden szerszám a tulajdonában van, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szerelés eredményes legyen. Ez a kütyü a manapság gyártott járművekben kivétel nélkül jelen van. A szerkezet felel azért, hogy a kocsit jogtalanul ne tudják eltulajdonítani.

A slusszkulcsba egy jeladót, a járműbe pedig egy jelvevőt építenek be, amelyek rádiófrekvenciás elven kommunikálnak egymással. A gyári immobiliser kiiktatása a helyszínen is elvégezhető. A szervizek dolgozóival könnyedén felveheti a kapcsolatot telefonon vagy az interneten keresztül. A szolgáltatásra bármikor szüksége lehet, ezért érdemes a vállalkozások weboldalait felkeresni, ha van egy kis ideje és kimásolni az elérhetőségeket. Ha így tesz, akkor mindig kéznél lehet a mesterek telefonszáma.

A gyári immobiliser kiiktatása viszonylag gyorsan kivitelezhető. Azoknál a járműveknél, amelyek 1995 után gurultak le a gyártósorról, előbb-utóbb biztosan szükség lesz erre az úgynevezett karbantartási beavatkozásra. Azért nem kerülhető el az autókulcs programozás, mert ezekbe a kocsikba indításgátlót szereltek. Ez a szerkezet kizárólag a hozzá tervezett kulccsal kommunikál. Meghibásodás esetén, vagyis amikor elfelejti a kódot a kulcs, akkor van szükség a tanításra. Amíg a művelet nem történik meg, addig a jármű ajtója zárva marad.

Akkor sem örülhet, ha nem volt becsukva, ugyanis a motor sem indul el, amíg a szakember nem javítja meg. Az autókulcs programozás több okból lehet indokolt. Ritkán, de előfordulhat, hogy elmulasztják az akkumulátort kicserélni és lemerül. Ezen kívül persze léteznek komolyabb problémák is. A mester ezeket a gondokat gyorsan megoldja, hiszen erre szakosodott. A művelethez egy laptopot és egy diagnosztikai csatlakozót használ. A vezeték segítségével a kocsit és a laptopot összeköti, ami után kezdetét veszi a munka. Az autókulcs programozás lényege, hogy a két szerkezetet újra bemutatják egymásnak.