Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Tikkurila, a magas minőségű festék minden felületre - Csapnivaló
Webáruház

Tikkurila, a magas minőségű festék minden felületre

TikkurilaTikkurila

A különböző anyagból készült tárgyak, bútorok felújításához, festéséhez fontos, hogy a felületnek megfelelő festéket használjuk. A nagy múltú Tikkurila festékgyártó cég festékkínálata kül- és beltéri felületekre, fára, fémre, betonra, mennyezetre és homlokzatra egyaránt megoldást kínál. Alapozói tapadóképessége első osztályú, speciális gyanta öszetételének köszönhetően.

Kül- és beltéri falfestékei prémium minőségben, széles színválasztékban állnak rendelkezésre. A festékek minősége a garancia a hosszan tartó és könnyen tisztítható felületek létrehozásában. A termékei általában vizben oldódóak és antiallergének, ami nem utolsó szempont például gyerekszoba festésénél.

Ha már a gyerekszoba került szóba, a Tikkurila termékek között találunk olyan különlegességeket, mint a csillám hatású Tikkurila Falfény vagy a Tikkurila Liitu Táblafesték, amelyek manapság divatos és közkedvelt díszítési lehetőséget kínálnak. A festékek felhordhatók ecsettel, hengerrel, illetve szórási technikával, a használatukhoz nem szükséges különösebb szakmai képzettség. A festekarena.hu weboldal nagy választékban kínálja termékeit ebben a kategóriában.