Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A supinált szandál igazán sokoldalú - Csapnivaló
Vásárlás

A supinált szandál igazán sokoldalú

supinált szandalsupinált szandal

Ez a speciálisan kialakított lábbeli megakadályozza a boka bedőlését, ami a gyerekek esetén kulcsfontosságú, a megfelelő fejlődés érdekében. A supinált szandál előállításakor a gyártók természetes alapanyagokat használnak fel, ami azt jelenti, hogy igyekeznek elkerülni a szintetikus ragasztókat.

Mivel kinti és benti használatra egyaránt alkalmas, ezért nem csupán a nyári időszakban jöhet szóba. Kitűnő választásnak bizonyulhat óvodai viseletként. Napjainkban a kínálat minden eddiginél szélesebb, szóval rengeteg színes és mintás változattal találkozhat a szaküzletekben. A supinált szandál magasított sarokrészének köszönhetően, a boka tökéletes tartást kap, ami nem elhanyagolandó a játék és a közlekedés szempontjából.

A tépőzárak megfelelő elosztása biztosítja a stabil rögzítést és szellőzést, ebből kifolyólag a komfortérzet kifogástalan. Lényegében a lábbelit arra tervezték, hogy óvja és segítse a kicsik lábait az egész napos játék és szaladgálás során. A supinált szandál remek választás a mindennapokra.