Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A hűvös és tiszta levegő garanciája a klíma tisztítás - Csapnivaló
Webáruház

A hűvös és tiszta levegő garanciája a klíma tisztítás

klíma tisztításklíma tisztítás

Nyár előtt sokan nagytakarítást végeznek és felkészítik az otthonukat és irodájukat a következő meleg hónapokra. Miközben felkészülünk a meleg nyári mindennapokra, ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb, egész nyáron használt eszközünk megfelelő előkészítéséről sem, a légkondicionálóról!

Van néhány egyszerű, de szükséges lépés ahhoz, hogy légkondi egész nyáron hűvös és tiszta maradjon. Talán a klíma tisztítás az egyik legfontosabb ezek közül. A légkondicionálók fontos szerepet játszanak abban, hogy az otthonaink és irodáink nyáron kényelmesek és tiszták maradjanak. Amikor nyár elején a légkondicionálók bekapcsolását tervezzük, gondoljunk először a klíma tisztításra!

Az eltömődött vagy sérült szűrők elzárják a levegő áramlását, így extra terhelést jelentenek a készülékeknek, ami negatívan hat a működésre és a teljesítményre. Az elakadt légáramlás nemcsak a teljesítményt csökkenti, hanem megakadályozza a hideg levegő megfelelő eloszlását is. Ahhoz, hogy légkondicionáló egész nyáron zavartalanul működjön, ne halogassa a klíma tisztítást!