Webáruház

Sok audio terméket forgalmaz a hifi bolt

zsugorcsőzsugorcső

A hifi és házimozi felhasználók szeretik, ha az audio rendszerük bővítéséhez szükséges tartozékokat egy helyen tudják megvásárolni. A KáCsa Audio hifi bolt küldetése a kezdetek óta ez volt, ami meg is magyarázza, hogy az, aki ismeri a shopot vagy csak hallott róla, miért választja ezt.

A cég nem mellesleg professzionális, stúdió/színpadtechnikai és egyedi installációs vállalkozásoknak is a minőségi beszerzési forrást jelenti. A hifi bolt lényege, Magyarországon és Európa szinten is egyedülálló módon, hogy nem csupán a termékek forgalmazásával foglalkozik, de közben rendelkezik egy saját műhellyel és egy olyan barátságos, segítőkész csapattal, amelyik segíteni tud a szaktanácsadást és szerelést tekintve egyaránt.

A hifi bolt a saját, KáCsa nevet viselő márka termékei mellett az AudioQuest, az Astell & Kern, a Bennic, a Cardas, a Furutech, a Lessloss és a Soundcare produktumait is árusítja. Ha valaki nemrég vásárolt egy hangrendszert és az ahhoz illeszkedő színvonalú vezetéket keresi, esetleg a meglévő termékeinek teljesítményét akarja optimalizálni, akkor a hifi bolt maximálisan rendelkezésére áll. Ha a kábel még menthető, akkor a javításban vagy régi, sérült csatlakozók újra cserélésében is segíteni tudnak a szakemberek.

Számos változatban kapható a zsugorcső

Hazánk egyik legismertebb kábel és csatlakozó üzlete az elengedhetetlen szerelési tartozékokat is biztosítani tudja. Az egyik legalapvetőbb kiegészítő a zsugorcső. Mi ennek a szerepe? A mechanikai védelme és statikus szigetelő funkciója miatt nagyon sok helyen elengedhetetlennek bizonyul. A tápkábelektől az analóg összekötőkig megannyi szituációban igazán praktikus.

A shopban többféle méretben kapható a zsugorcső. Vannak, amik egy méteres darabokban rendelhetők meg, de akadnak olyanok is, amik tetszőleges hosszúsággal kaphatók. Sőt, sok zsugorcső még szín alapján is megrendelhető az internetes áruházban. Ha egy termék több színben kapható, akkor a rendeléskor fel kell tüntesse az ember, hogy melyik színt akarja. Hasznos lehet ez a vezeték polaritásának, oldalának jelölésekor.