Vásárlás

A Jordan nadrág stílust képvisel

Jordan nadrágJordan nadrág

Szabadidős tevékenységhez vagy sportoláshoz célszerű a kényelmes öltözet. Mostanában a férfiak körében divatossá vált a Jordan nadrág, amit utcai viseletként is szívesen hordanak. Ez a híres márkanév minőségi termékeket gyárt és ezáltal lett annyira közkedvelt. Új modellként a férfi edzőnadrág jelent meg, ami nagyon stílusos. Anyagát tekintve nagyobbrészt pamut, ami rugalmassá teszi a mozgást.

Praktikussá teszik a két oldalsó és hátsó zsebek. Kisebb dolgokat, mint a telefon vagy autókulcs simán beleteheti, nem kell attól tartania, hogy elveszíti. Derékban zsinórral van ellátva, így a saját méretére tudja szabályozni. Polárnadrágként is ismert. Fekete, szürke és zöld színben kapható.

Mosógépben is mosható, alacsony hőfokon. A Jordan nadrág egyediségét a hímzett minta képezi, ami a zsebek körül található. Az oldalon kiválaszthatja a megfelelő méretet és a nadrághoz még egy vagány felsőrészt is kinézhet. Többféle kiegészítőt talál, amivel bővítheti a ruhatárát. A Jordan nadrág a kényelem megtestesítője.