Szolgáltatások

Paróka bolt szakértői konzultációval

paróka boltParóka bolt

Amikor egy vendég először érkezik a szalonunkba, ott találkozik az egyik tanácsadónkkal. Vele őszintén beszélhet a hajáról, elmondhatja a preferenciáit, együtt felmérhetik a haj jelenlegi állapotát, átbeszélhetik a lehetőségeket és tovább léphetnek az egyéni megoldás megalkotásában.

Mielőtt elkészítenék a póthajat, a paróka bolt dolgozói figyelembe veszik a vendég életmódját, hogy meghatározzák, milyen illeszkedés és stílus felel meg legjobban az igényeinek. Ez biztosítja, hogy a póthaj a lehető legjobban utánozza a természetes hajat, illetve diszkrét és valósághű legyen. A következő néhány napban a paróka bolt elkezdi létrehozni a kívánt vágás, szín, hossz és textúra szerinti terméket.

Amint elkészült, a vendég visszajön, hogy felpróbálja és elkészüljenek az utolsó simítások. A fodrászok vágják, formázzák és illesztik a parókát. Ezen kívül, a paróka bolt szakértői elmagyarázzák a póthaj otthoni ápolását és gondoskodnak arról, hogy a vendég szépnek, magabiztosnak és kényelmesen érezze magát az új haj viselése során.