Szolgáltatások

A csőkamerázás egyre népszerűbb

csőkamerázásCsőkamerázás

Ezzel a csúcstechnológiát képviselő eszközzel a dugulás elhárítás folyamata nagymértékben leegyszerűsíthető. A csőkamerázás több szempontból is előnyös. Elsősorban időtakarékos, hiszen hamar meghatározható a segítségével a dugulás pontos helye, így nem kell azt hosszú órákig keresgélni. A szerkezet használatával nemcsak a pontos hely, hanem a probléma oka is láthatóvá válik.

Ez szintén pozitívum, hiszen így célirányosan kezdődhet meg az elhárítási folyamat. A berendezés saját LED fényforrással és 4 bar nyomásig vízálló mikro kamerával van ellátva. A csőkamerázás által felvételeket is készíthet. Ez egy igen színvonalas szolgáltatás, az ára mégsem nevezhető magasnak és nem tartogat semmilyen rejtett költséget. Az összeg leginkább az épület típusától függ.

A színes felvételeken jól láthatóak a vezetékekben lévő hiányosságok, elváltozások és hibajelenségek. A felvételt memóriakártyára rögzítik, amit helyben vagy később e-mail-ben elküldenek Önnek. A csőkamerázás történhet függőleges és vízszintes rendszerekben egyaránt. A munkavégzés során kiválóan látható a vezetékek lejtése és egymásba való illesztése.

A cégeknél dolgozó szakemberek megbízhatóak, gyorsan dolgoznak és a munkájukra garanciát vállalnak. A kapcsolatfelvétel után hamar a helyszínre érkeznek és kezdődhet a csőkamerázás, ami a dugulás elhárítás első lépése. A szakember bontás nélkül vizsgálja meg a vezetékek belsejét, így mindent megtudhat azok jelenlegi állapotáról. Manapság az egyik leginkább elterjedt módszer a probléma kiküszöbölésére.