Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Mandulaliszt gluténérzékenyek részére - Csapnivaló
Webáruház

Mandulaliszt gluténérzékenyek részére

mandulalisztmandulaliszt

A megfelelő minőségű táplálék bevitelével rendkívül sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért. Ennek egy remek eszköze, ha például a sütésnél-főzésnél mandulaliszt kerül felhasználásra. Divatos szóhasználattal élve, ez egy igazi szuperélelmiszer. A paleo konyha igen népszerű alapanyaga. Magas fehérjetartalma miatt, a vegetáriánus étrendbe is nagyszerűen beilleszthető.

Kiváló vitaminforrás és igen magas az ásványianyag tartalma. Serkenti az agy működését és javítja az összpontosító képességünket. Számos összetevője közül a kálium legfontosabb feladata a vércukorszint szabályozása. A kalcium támogatja az izmok és az ízületek kiegyensúlyozottságát. A magnézium csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot.

Foszfortartalma a szervezet egészséges működésének számos területén kiemelkedő segítséget nyújt. A vörösvértestek termelődését a vas és a réz alapozza meg kiemelkedően az alkotórészei közül. A haj, a köröm és a bőr egészségéért pedig a cink a felelős. A mandulaliszt használatával készült finomságokat gluténérzékenyek is fogyaszthatják.