Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Radiátorfesték a gyors felújításhoz - Csapnivaló
Vásárlás

Radiátorfesték a gyors felújításhoz

radiátorfestékRadiátorfesték

A különféle fűtési módok között, kiemelkedő a központi rendszerek alkalmazása. A hőcserélőkön keresztül érkező meleg jöhet egy közműhálózaton keresztül vagy saját rendszerből, ahol a kazán állítja elő a szükséges energiát. A kaloriferek belsejében olykor +80 ℃ fokos víz is keringhet. Ez gyorsan megoldja a helyiségek fűtését.

A radiátorfesték után, általában olyankor kell nyúlni, amikor a sok éven keresztül alkalmazott berendezések megkövetelik a törődést. A nedvesség elég könnyen kikezdheti a felületeket és teret enged a rozsda terjedésének. Amennyiben ez megtörténik, akkor előkerülhet a radiátorfesték. Az acél, öntöttvas vagy régi porlakkozott felületeken ez remekül megtapad, de nem alkalmazható szemcseszórt hőcserélők esetében. Némi csapvízzel hígítható, hogy elérje a megfelelő sűrűséget a felvitel előtt.

A Dunaplaszt radiátorfesték hagyományos módon ecsettel, hengerrel, valamint szórással is egyszerűen felvihető, közvetlenül a felületre, alapozás nélkül. A festekarena.hu oldalon kedvező áron megrendelhető a kiváló készítmény.