csütörtök, október 22, 2020
Webáruház

Mai napig felkapott az öntöttvas kályha

öntöttvas kályhaöntöttvas kályha

A mai napig felkapottak az öntvény kandallókályhák, amelyeknek a sikere a megbízhatóságban és tartósságban rejlik. Az öntöttvas kályha minőségi kivitelben készül, legyen szó akár a hordozható, akár a pados modellről. Mindkettő megvásárolható a Fire Store shopban, ahol a kínálat rengeteg egyéb fűtőberendezésre is kiterjed.

Rengetegen azért szeretik az öntvény kályhát, mert úgy vélik, hogy ez az egyik legjobb beruházás a ház fűtését illetően. A szakemberek azonban felhívják a figyelmet, hogy pár évtizede ez bizony így volt, azonban az elmúlt években sok minden változott, és az öntöttvas kályha fűtési technikája már nem tartozik a legmodernebbek közé.

Az igazság az, hogy mivel az öntöttvas kandallót különálló részekből szerelik össze, a kerámia betétes fém kályhák színvonalát nem éri el. Egy hozzáértő tisztában van vele, hogy mostanság egy öntöttvas kályha igazán sokféle lehet. A változatosság kiterjed a méretre, teljesítményre és persze a stílusra is.
Vannak olyan változatok, amelyek paddal vannak ellátva annak érdekében, hogy a tűz látványát még közelebbről ki lehessen élvezni, komfortosan elhelyezkedve. A Fire Store shopban megvehető azon öntöttvas kályha, amelyik beváltja a hozzá fűzött reményeket.

A shopban hőtárolós kandalló is kapható

Sokan azonban nem egy ilyen szerkezetet akarnak. Rengeteg mindenkinek a legfőbb vágya a hőtárolós kandalló. Mit is tud ez? Aki ért hozzá, bizonyára tudja, hogy a fűtési megoldásokat illetően ez egy olyan innovatív berendezés, ami bár régóta létezik, most érte el azt a magas nívót és kiváló teljesítményt, ami már felkelti az emberek érdeklődését.

A mai korszerű, kis energiaigényű épületek esetén az energiahatékonyság és az ergonomikus fatüzelésű fűtési alternatívák reneszánszukat élik. Megfigyelhető, hogy egy profi módon kialakított hőtárolós kandalló azért válik be olyan sok helyen, mert ez tökéletesen ötvözi a sima cserépkályha és a korszerű kandalló megannyi jó tulajdonságát.

A hőtárolós kandalló rendszernél a nagy üvegfelület a tűz látványát teljes szépségében megmutatja, nem úgy, mint a cserépkályha. Sőt, ekkor érvényesül a légfűtéses elv is, illetve a hőtároló blokk kapacitása révén, a felvett hőt a kandallóban való tüzelés után, hosszú órákig képes leadni ez a tartozék.