csütörtök, október 22, 2020
Webáruház

Válasszon Polifarbe mészfestéket a tartós eredményért!

Polifarbe mészfestékPolifarbe mészfesték

Nemcsak mutatós, tartós meszelést szeretne? Akkor a Polifarbe mészfesték lesz az Ön terméke! Amellett, hogy gazdaságos és környezetkímélő mázolóanyag, természetes fertőtlenítő hatással is rendelkezik. Gyönyörű fehér bevonata lég- és páraáteresztő, emellett kopásálló is.

Kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően, az oltott mész és a hagyományos festékek a nyomába se érnek. Alkalmazása egyszerű, mindössze néhány alapvető szabályt szükséges betartani a tökéletes végeredmény érdekében.

A szilárd felületek festésére alkalmas Polifarbe mészfesték felvitelekor fontos, hogy a mázolni kívánt felület tiszta, száraz, portól és szennyeződésektől mentes legyen. Penész vagy gomba esetén előbb kezelje azt Fungi penészlemosóval! A hibákat pedig javítsa ki Corso beltéri meszes glettel!

Alapos felkeverést követően, 25-30% vízzel hígítsa, majd 2-3 rétegben vigye fel. A Polifarbe mészfesték ár tekintetében mindenképp megtérülő befektetés, hiszen időtállósága garantált. A 3-4 órás száradási időt követően, hosszú évekig nem lesz gondja a meszelésre.