Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Kandalló szellőzőrács, itt is számít a stílus - Csapnivaló
Webáruház

Kandalló szellőzőrács, itt is számít a stílus

kandalló szellőzőrácskandalló szellőzőrács

Nincs hangulatosabb elem egy házban, mint a kandalló, ami bekapcsolja legősibb ösztöneinket, a tűz körbeülésének közösségteremtő varázsát. Az otthon melegének lángját ma már a legváltozatosabb stílusú építmények ontják, amelyeknek egyik legfontosabb eleme a kandalló szellőzőrács. Kettő van belőle: az alsón beáramlik a szoba levegője, míg felül visszaáramlik a már felmelegített levegő.

Mivel ugyanúgy szem előtt van, mint maga a tűztér, egyáltalán nem mindegy, hogy a kandalló szellőzőrács miből készül, milyen színű és formájú.

Természetesen méret és kialakítás terén alkalmazkodni kell a gyártó által megadott paraméterekhez, tehát a meglévő vagy újonnan beépítendő betéthez kell megfelelő kandalló szellőzőrácsot választani. Természetesen akár kisebb, nagyobb, akár sarokba, padlóba építhető, a lényeg, hogy a piac jól ellátta a vásárlóit szín- és stílusvariációkkal.

Nem könnyű a döntés. Amivel viszont soha nem lehet tévedni, az az egyszerűség és letisztultság. Ilyen darabokat kínálunk mi is ügyfeleinknek.