Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Házilag is kezelhető a pelenkakiütés - Csapnivaló
Webáruház

Házilag is kezelhető a pelenkakiütés

pelenkakiütés pelenkakiütés

A babák finom, kényes bőrére nagyon kell vigyázni. A legalapvetőbb probléma, ami megjelenhet a popsi kipirosodása. A pelenkakiütés néhány nap alatt maradéktalanul megszüntethető, káros anyagok nélkül is. A Dora Natura természetes popsikrémek magas hatóanyag-tartalommal, cink-oxiddal, panthenollal és számos növényi olajjal védik a csöppségek bőrét. Minden pelenkázáskor célszerű tiszta vizes ronggyal tisztítani az irritált felületet, ilyenkor a törlőkendők használata nem javasolt.

Érdemes hígított Betadinnal áttörölni a bőrt pelenkakiütés esetén. A teljes kezelési folyamatot megismerhetjük a doranatura.hu weboldalon. Az ott leírt módszer, bár már sok száz csecsemőnél bevált, az orvosi konzultációt mégsem helyettesíti. Bármilyen popsikrémet alkalmazunk, lényeges, hogy a baba egy kis időt pelenka nélkül töltsön, amíg felszívódnak a hatóanyagok. Fontos tudni, hogy amennyiben nem múlnak a pelenkakiütés tünetei 1-2 napon belül, akkor feltétlenül védőnőhöz vagy gyermekorvoshoz kell fordulni.

Jó választás a baba mosószer

A kicsik bőrének az sem mindegy, hogy milyen mosószerrel tisztítjuk a ruhácskáikat, hiszen a vegyszeres változatok irritációt okozhatnak. Tanácsos olyan baba mosószer beszerzése erre a célra, ami nagy hatásfokú, ugyanakkor bőrbarát jellegű. A Dora Natura kínálatában éppen ilyen kiváló terméket találunk, méghozzá csomagban, ami tartalmaz 1 liter folyékony mosószert színes és fehér ruhákhoz, valamint 200 ml öblítő esszenciát.

A készítmények különösen ajánlottak csecsemők és érzékeny bőrű felnőttek ruháinak tisztítására. A baba mosószer használatával gyorsan, kényelmesen távolíthatóak el a hétköznapi szennyeződések a ruhákról anélkül, hogy a bőrt irritációnak tennénk ki, vagy a környezetet szennyeznénk szintetikus anyagokkal. Már újszülött kortól alkalmazható, mivel bőr- és környezetkímélő az összetétele. Illatmentes mosószer, ami remekül tisztít. Az említett webshopból jelenleg árleszállítással vásárolható meg ez az organikus baba mosószer, ezért érdemes az akció ideje alatt megrendelni.