Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Az érszűkület kezelésének kiegészítő terápiája - Csapnivaló
Egészség

Az érszűkület kezelésének kiegészítő terápiája

érszűkületÉrszűkület

Bizonyos betegségek nemcsak komoly életminőséget romboló hatást fejtenek ki, de akár életveszélyesek is lehetnek. Ilyen az érszűkület is, ami a tévhittel ellentétben, nem csupán az idősek vagy a túlsúlyosok betegsége. Mi történik a szervezetben ebben az esetben? Ilyenkor az ér belső átmérője lecsökken, emiatt a benne áramló vér mennyisége kevesebb lesz. Ez súlyos esetekben akár végzetes következménnyel is járhat. Nem kell azonban tétlenül nézni a szervezet leépülését, hiszen az érszűkület többféle kezeléssel is megszüntethető, de legalábbis javítható az érintettek állapota.

Először mindenképpen fel kell mérni az általános egészségi állapotot. Bizonyos betegségek megléte ugyanis elősegítheti az érszűkület kialakulását. Ilyen például a cukorbetegség vagy az érelmeszesedés. Az olyan káros szokásokat, mint például a dohányzás, tanácsos a lehető leggyorsabban elhagyni. A hagyományos módszerek mellett, ma már kiegészítő terápiák is léteznek az érszűkület kezelésére. Egy ilyen terápia a hajszálerek mikrokeringésének javítását segíti elő.

Ehhez nem szükségesek újabb gyógyszerek, hanem olyan orvostechnikai eszköz, aminek alkalmazásával lehetséges az általános egészségi állapot javítása, valamint az elégtelen mikrokeringésből eredő egészségi problémák kockázatának csökkentése. A kezelés következtében javulhat a mikrokeringés, jelentősen javulhat a vazomóció, azaz a hajszálerek pulzációs mozgása, ami a vér haladását biztosítja a szervek, szövetek felé, illetve vissza a szív irányába.

Az ehhez szükséges orvostechnikai eszköz segítségével végzett terápia az erek bioritmikus stimulációja, ami pontosan meghatározott időrendi sorrendben impulzusokat küld és mágneses mezőt hoz létre. Ennek hatására az érfalban található izomsejtek összehúzódnak, ezáltal pedig ezek több vért pumpálnak a kapillárisok területére. A mikrokeringést javító orvostechnikai eszköz használata teljesen biztonságos és fájdalommentes, nem jár mellékhatásokkal és kémiai anyagok bevitelét sem feltételezi.