Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Vegán édesség tej és tojás nélkül - Csapnivaló
Egészség

Vegán édesség tej és tojás nélkül

vegán édességvegán édesség

Egy finom tortára vagy egy frissítő sorbetre vágysz? A vegán édesség garantáltan kielégíti az édesszájúak minden igényét. Ezek a desszertek bebizonyítják, hogy nincs szükség vajra, tojásra vagy tejszínre ahhoz, hogy valami édeset, gazdagot és ínycsiklandót alkoss. Ha egyszer feltöltöd a kamrádat néhány egyszerű hozzávalóval, a vegán édességek elkészítése nem is lehetne egyszerűbb.

Tarts kéznél kókuszolajat a vaj helyett, kezdj el tojás helyett őrölt lenmagot használni, és fektess be egy üveg organikus juharszirupba. Meglepődve tapasztalhatod majd, hogy egy cseppet sem hiányzik a tejtermék vagy a tojás. A hetkoznapiegeszseg.hu weboldalon klasszikus vegán édesség receptek mellett, kreatív fagyasztott finomságokat, ropogtatnivalókat, süteményeket és még sok mást is bemutatunk.

Van valami, ami ennek a meleg, friss élelmiszernek a sütését kulináris élménnyé varázsolja. Bár a házi kenyér készítés több időt vesz igénybe, mintha csak a boltban vásárolnánk, mindenképpen megéri a fáradtságot. Az interneten több tucat házi kenyér készítési recept található, amelyekkel nem lehet betelni. De ha még csak most kezded a kenyérkészítési kalandodat, valószínűleg azon tűnődsz, milyen összetevőkre lesz szükséged.

A házi kenyér általában csak néhány összetevőből készül, lisztből, sóból, vízből, élesztőből és olajból. Az alaprecept néha cukrot is tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb szükséges hozzávaló már megtalálható a kamrádban. Ha magad készítesz kenyeret, Te döntöd el, milyen összetevők kerülnek a receptbe. Ha valami egészségesebbre vágysz, akkor használj olyan tápláló összetevőkkel, mint például a méz vagy napraforgómag.