Webáruház

Az akkus láncfűrész mindenféle körülmények között használható

akkus láncfűrészakkus láncfűrész

A házkörüli kisebb famunkák elvégezhetőek hagyományos kézi eszközökkel is, de a korszerű berendezések bevetése jelentős mértékben felgyorsítja és megkönnyíti a munkavégzés folyamatát. Több vezető cég is foglalkozik az akkus láncfűrész gyártásával.

Egyebek mellett, a Makita, a Hikoki és a Dolmar is. A kereskedelmi kínálatban több típusú akkus láncfűrész található, a kisméretű, kétkezes kialakításoktól kezdve, egészen a komoly teljesítményű faszobrász fajtákig.

Mindegyik modell előnye az elektromos berendezésekkel szemben, hogy gyakorlatilag bárhol használhatóak, nem szükséges kábellel a hálózatba kapcsolva tartani működtetés közben. Elegendő mindössze időnként feltölteni és máris alkalmazhatóak.

Az akkufeszültség modellenként változó, a legkisebb a 18 V, de vásárolható 36 V változatban is. Ennek függvényében, a láncsebesség és a töltési idő is változó. Az erős szénkefe nélküli (BL) motor kiváló gallyazáshoz, tűzifa darabolásához és alap ácsmunkákhoz. Az akkus láncfűrész minden háztartásban jól jön, mert a segítségével idő takarítható meg és az elvégzett munka is kiváló lesz.