Webáruház

Válasszunk korhoz illő baba ajándékot!

baba ajándékbaba ajándék

Amikor a családban vagy a közeli baráti körben újszülött érkezik, akkor az életünk gyökeresen megváltozik. Megszokott, hogy a sok baba ajándék már a születés előtt érkezni kezd, azonban nem mindegy, hogy mit teszünk a dobozba. Nézzünk pár példát! Az első pár hónapban az ajándék nem a babának szól, hanem a szülőknek.

Ilyenkor érdemes szép ruhákat venni, cuki rugdalózót, márkás kiscipőt, olyan dolgokat, amit a friss szülők lehet, hogy nem engedhetnek meg maguknak. Amennyiben nemcsak szépet, hanem hasznosat keresünk, akkor nyugodtan vásároljunk be pelenkából, mivel ez egy olyan fogyótermék, amire hosszú időn keresztül szükségük lesz.

A tényleges baba ajándék, ami a kicsinek szól, csak később lesz fontos. Ilyenkor jöhetnek a különböző játékok és édességek, minden, amit a család legkisebb tagja megkíván. Miközben a szülők feladata, hogy nemet mondjon, addig a mi feladatunk a kényeztetés lesz. Használjuk ki az első éveket, mivel a gyermekek rossz szokása, hogy túl gyorsan felnőnek és akkor hoppon maradunk.