Webáruház

A mozgásérzékelős lámpa elűzi a betolakodókat

mozgásérzékelős lámpamozgásérzékelős lámpa

A családi házaknál általános problémát jelent a biztonságos tartózkodás kialakítása. Ha szeretnél nyugodtan aludni, akkor a mozgásérzékelős lámpa lesz a segítségedre, ami a legtöbb betörőre azonnal ráhozza a frászt. Ha valaki az éj leple alatt próbál a területre belépni, akkor nem szeretne egy hirtelen felvillanó égővel találkozni, mivel ez azonnal láthatóvá tenné.

Ha az utcáról sötétnek tűnik a környék, akkor nagyon kellemetlen meglepés a mozgásra felkapcsolódó villany, ami néha a bentieket is felkeltheti. Ezeknek a lámpáknak csak egy hátrányuk van: a közeli állatok. Lehet, hogy többször fel fogsz ébredni, amikor a szomszéd macskája kényelmesen elsétál az ablakod alatt, amire a mozgásérzékelős lámpa úgy válaszol, hogy felkapcsolódik.

Az a legjobb, ha nem gondolsz egyből a rosszra, mivel a cicáknak nem jelent akadályt a kerítés. Ha pedig tényleg idegen betolakodó ólálkodik a közelben, akkor az erős fény azonnal távozásra fogja indítani, így Te és a családtagjaid nyugodtan pihenhettek tovább.