Webáruház

A hosszú szárú csizma a tél kötelező kiegészítője

hosszú szárú csizmahosszú szárú csizma

Az ősz nagyon kiszámíthatatlan jelenség, mivel sohasem tudjuk, hogy mikor vált át télbe. A hosszú szárú csizma azonnal elő szokott kerülni a szekrényből, hiszen kora ősszel is szükség lehet a segítségére. A csizmák azt a célt szolgálják, hogy melegen tartsák a lábunkat, így a munkába, bevásárolni és sétálni is elmehetünk.

Ha pedig az esős idővel akarunk számolni, akkor vízlepergető alapanyagot kell választanunk és innentől kezdve megfeledkezhetünk a kellemetlen időjárási körülményekről. A zárt cipők már kötelezőnek számítanak, a lassan, de biztosan lehűlő levegő egyre melegebb cipőkre kötelez mindenkit. Ha pedig a magas szár mellett döntünk, akkor egy kis szenvedélyt és vagányságot csempészünk bele a téli hidegbe, amitől sokkal jobban fogjuk érezni magunkat.

A hosszú szárú csizma tökéletesen igazodik a lábunk formájához, miközben farmerrel és szoknyával is bátran hordhatjuk. Innentől kezdve csak arra kell figyelni, hogy milyen színű táskával dobjuk fel a megjelenésünket és már mehetünk is a munkába.