Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
CTM kerékpár a városi guruláshoz - Csapnivaló
Webáruház

CTM kerékpár a városi guruláshoz

CTM kerékpárCTM kerékpár

Amikor vásárolunk valamit, akkor szeretünk megbízható márkák közül választani. A CTM kerékpár sok felhasználónak ismerősen cseng, ami nem véletlen.

A Szlovákiából származó kétkerekűek a megbízhatóságukról és a minőségi alapanyagokról híresek, így tényleg mindenki megtalálja a kedvencét. Az örök kedvenc a városi kerékpár, ami úgy lett kitalálva, hogy könnyedén eljussunk egyik helyről a másikra és ne kelljen autóba üljünk.

A városi bicikliknél nagyon fontos, hogy a nyereg és a kormány között nagyobb magassági különbség legyen, mivel így egyenes háttal tudunk tekerni és nem kell a kormányra görnyednünk. Innentől kezdve hosszú órákon keresztül mehetünk, mert nem fogjuk megunni a nézelődést és nem akarunk majd azonnal leszállni a bicikliről.

A CTM kerékpár nagyon jól néz ki, úgyhogy még többet nyerünk vele. Csak arra kell figyeljünk, hogy amikor gyalog folytatjuk az utunkat, akkor nehogy elvigye valaki, hiszen biztosan nekik is tetszeni fog. Plusz pont, hogy rengeteg extra kiegészítőt vehetünk hozzá.