Vásárlás

Elektromos porszívó háztartási és ipari kivitelben

elektromos porszívóElektromos porszívó

A tisztaság nemcsak a lakásban, hanem a műhelyben, garázsban ugyanolyan nagy jelentőséggel bír. Amíg régebben elég volt, pontosabban nem volt más, mint a seprű és a lapát, valamint a felmosó rongy, amivel rendet lehetett teremteni, addig a mai modern korban már megjelentek a speciális elektromos porszívó berendezések.

Ezek típustól függően, száraz-nedves anyagok eltakarítására ugyanúgy alkalmazható. Természetesen nem mindegy, hogy pontosan milyen körülmények között lesznek bevetve ezek a rendszerek. Ha egyszerűen csak a szobákban kell kicsit felszívni a port, akkor az elektromos porszívó mellett, az akkumulátoros rendszerek is tökéletesen megfelelnek a célra.

Az ipari kivitelek ellenben már igénylik a folyamatos hálózati csatlakozást. Ezek ugyanakkor elszívó rendszerként csatlakoztathatóak bizonyos barkácsgépekhez a szakemberek nagy örömére. Legyen az forgácsból vagy a csiszolásból, horonymarásból származó apró törmelék, az elektromos porszívó azonnal összegyűjti. Mindig legyen startra kész egy ilyen rendszer és a tisztaság nem lesz többé kérdés!