Webáruház

WC-válaszfal különböző elvárásokhoz

WC-válaszfal
WC-válaszfal

Nyilvános vécékkel mindenkinek vannak negatív tapasztalatai, ezért ha valaki most akar ilyesmit létesíteni üzlethelyiségbe, vendéglátó egységbe, kezelő központba vagy gyerekeknek fenntartott helyiségekbe és szeretné, hogy ne vessen rá rossz fényt, akkor minden apró részletre oda kell figyelnie.

A tisztaság és a modern eszközök alapvető követelmények, de még az olyan csekélységnek tűnő dolog is sokat számíthat a megítélésben, mint a WC-válaszfal minősége, alapanyaga és designja. Például egy wellness központban, strandon, uszodában vagy fürdőkomplexumban igen rossz benyomást kelthet, ha a néhány hete átadott mellékhelyiségben a WC-válaszfal felpúposodik és/vagy kezd lehámlani a festék.

Tény, hogy erről nem az üzemeltető tehet, hanem a gőz és a pára, de akkor olyan termék mellett kellett volna dönteni, ami bírja ezeket a körülményeket. Továbbá, egy elegáns étterem vagy egyéb vendéglátó egység hírnevén is sokat csorbíthat a silány minőségű WC-válaszfal, tehát itt is érdemes körültekintően választani. Természetesen ebben az esetben nincs szükség olyan alapanyagokra, amelyek bírják a nedvességet, de annál nagyobb figyelmet kell fordítani a designra.

Ilyen helyiségekbe akár üvegfalak is kerülhetnek, hiszen ez az egyik legmodernebb és exkluzív hatást keltő változat, vagyis méltón képviselheti a nívós szolgáltatást. A másik példa a gyerekmosdók, ahol leginkább a balesetveszély minimalizálására és a gyerekbarát kivitelezésre kell hangsúlyt fektetni, még a WC-válaszfal kiválasztása és telepítése során is.

Nem is gondolnánk, hogy mi mindennel tudnak kárt okozni magukban a csemeték, ezért a lekerekített szélek és a strapabíró jelleg nélkülözhetetlen az esetükben. Az állandó rohangáló, izgő-mozgó gyerkőcök bármikor nekieshetnek a WC-válaszfalnak, ami azonban nem törhet be és nem is okozhat az ütésnél nagyobb sérülést. A wcfulke.hu weboldalon direkt gyerekeknek készült WC-válaszfal is kapható, így óvodák, gyerekmegőrzők, játszóházak mosdójának kiépítése esetén, érdemes lehet itt szétnézni.