Szolgáltatások

Vonzó kerékpár akció szezonon kívül is

kerékpár akcióKerékpár akció

Hamarosan kilépünk a hideg télből, át a napsütéses tavaszba. A legtöbb bringás nagyon várja ezt az időszakot, hogy végre elővehesse a tárolóban porosodó biciklijét, és két keréken róhassa az utakat a városban. Természetesen ilyenkor az igazán elkötelezett kerékpárosnak első dolga egy gyors szervizelés, amely során átnézi, hogy minden rendben van-e kedvencével, nem történt-e valami meghibásodás a hosszú tél alatt. A legrosszabb, ha kiderül, hogy baj van az egyik alkatrésszel, és igazán költséges vagy épp időigényes a javítás. Érdemes nyitott szemmel járnunk, mert a bicikliszezon kezdetén szembe jöhet velünk néhány igazán kedvező kerékpár akció.

A weboldalakon vagy a boltokat járva találhatunk egy olyan remek kerékpár akciót, hogy szinte jobban megéri új járgányt vásárolni, mint megjavíttatni a régit, akármennyire is a szívünkhöz nőtt. Szerencsés esetben, ha a saját bringánk épségben is van, és kevésbé drasztikus a helyzet, azért még érdemes szemezgetnünk a kerékpár akciók között. Remek alkalom ez arra, hogy családunk megrögzött tömegközlekedő tagjait is rávegyük a környezettudatosságra, testmozgásra. Még, ha csak pár alkalommal veszik is elő a biciklit a közeljövőben, az is több mint a semmi.

Mi pedig egy szülinapi ajándékot már ki is pipálhatunk az évben, ráadásul a kerékpár akciónak köszönhetően gazdaságosan. A jó dolgok drágák, az egészséges dolgok szintén, de hosszútávon kifizetődnek. A bicikli is ilyen, hiszen minkét halmazban benne van, de szerencsére a forgalmazók is felismerik, hogy a kerékpár akció több vevőt vonz, ráadásul egyszerre, ami növeli a profitot, és a vásárló is nyer. A gazdaságos beszerzési lehetőségen túl, egy fittebb, egészségesebb életet.

Print Friendly, PDF & Email