Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Univerzális szerszám a kombinált fogó - Csapnivaló
Webáruház

Univerzális szerszám a kombinált fogó

Kiváló szerszámok online rendelésreKiváló szerszámok online rendelésre

Hogyha rendelkezünk egy ilyen szerszámmal, akkor szinte nincs is olyan feladat, amivel ne tudnánk megbirkózni. A kalapács mellett, talán a kombinált fogó az, amire szinte minden munka során szükség van. A nevéből hamar rá lehet jönni, hogy egy igencsak sokoldalú eszközről van szó. Hogyha vékonyabb csövek vagy drótok meghajlítása a feladat, akkor máris előkaphatjuk a kombinált fogót, amit ugyanakkor kábelek elvágására is használhatunk.

A recézett csőr résznek köszönhetően, helyettesíthet egy laposfogót is. Hogyha tovább nézzük a kialakítását, akkor jól látszik, hogy csőfogóként is használható. A felhasználási területeknek gátat szabhat a mérete és az anyaga, ezért minden alkalommal ellenőrizzük, hogy pontosan milyen szerszámra lesz szükség az adott munka elvégzéséhez.

Hogyha villanyvezetékekkel dolgozunk, akkor mindenképp a kombinált fogó azon változatát használjuk, aminek a nyele plusz biztonsági szigeteléssel van ellátva. Nagyapáink szerszámosládájában biztosan találtunk már olyan kombinált fogót, amelyiknek a nyelén nem volt műanyag borítás. Egy ilyen szerszám használata villanyszerelés közben életveszélyesnek számít. Rengeteg balesetet el lehetne kerülni, hogyha mindenki jó minőségű és megfelelő szerszámokkal dolgozna.

Az iszerszam.hu nagyszerű lehetőség, abból a szempontból, hogyha minőségi szerszámokra van szükségünk. Első ránézésre minden kombinált fogó ugyanolyannak tűnik, de a csőr részben is találhatunk eltéréseket. Ellenőrizzük, hogy milyenre van szükség a szervizelési munkához, mert ez lehet kerek, félkerek illetve teljesen lapos is! Műszerészek, villanyszerelők, vízvezeték szerelők, de még a hobbi barkácsolók is nagy hasznát veszik a kombinált fogónak