Szolgáltatások

Sínes lámpa? Biztosabbat nem lehet találni

A sínes lámpa előnyei
A sínes lámpa előnyei
A sínes lámpa előnyei

Manapság egyre elterjedtebbek a LED lámpák, melyek minden téren háttérbe szorítják az eddig beváltnak hitt hagyományos izzókat. Az egyik legfelkapottabb típus a sínes lámpa, amelyik a fixen felszerelt spot lámpatest mellett a legelterjedtebbnek bizonyul. Ennek a típusnak az egyik nagy előnye a mobilitásban rejlik. Ez nagyon könnyen áthelyezhető, mozdítható még egyik sínről a másikra is. Arról nem is beszélve, hogy a sínen belül is, ameddig a sín engedi, könnyedén mozdítható. Ennek a mobilitásnak köszönhetően szinte bárhol használni lehet.

Olyan üzletekben is, ahol szinte minden hónapban átrendezésre kerül a berendezés. Ha ez történik, akkor csak le kell szerelni a sínes LED-et, és áttenni egy olyan helyre, ahol megfelelőnek bizonyul. Ennyire egyszerű a kezelése. Ennek a mozgathatóságnak köszönhetően az üzlet bármely pontját meg lehet világítani, ezért bármilyen részre erős fényt lehet majd fókuszálni. Azok, akik az üzlet bizonyos részeit, területeit vagy épp ruhadarabjait szeretnék egyedi módon megvilágítani, csakis a sínes lámpa mellett döntenek.

A sínes lámpa kedvelt párja a fixen felszerelt típus. A fixen felszerelt spot lámpatest is mozdítható, billenthető, ám nem áthelyezhető. Ennek a limitált mobilitásnak köszönhetően leginkább olyan helyen érdemes használni, ahol az adott üzlet, helyiség berendezése állandónak minősül. Ha mégis átrendezésre kerül sor, akkor az legyen minimális, ugyanis a LED nem garantál akkora teret, mint a sínes verzió. Ám ezt a limitált jelleget kárpótolni tudja a hihetetlen pontos és erős fénnyel.

Ebből a verzióból a legelterjedtebbnek azok bizonyulnak, amelyeket az álmennyezetbe lehet építeni. Egyik hatalmas esztétikai előnyük, hogy remekül meg tudnak bújni az adott üzlet egyéb berendezési elemei között, ezért a vevőknek fel sem tűnik, hogy pontosan honnan is jön a minőségi fény. Hazánkban a sokak által ismert Pontlight Kft. spot lámpatestekből LED, fém halogén, halogén izzóval ellátott darabokat is biztosítani tud. A sínes lámpa náluk mindig minőségi és jutányos árú.