Vásárlás

Okos termosztát digitális kijelzővel

okos termosztátOkos termosztát

A fűtési rendszerek hőszabályzói elsősorban a padlófűtés optimális és pontosabb szabályozását biztosítják. Az okos termosztát által megoldott fő feladatok a következők: kényelmes padlófűtés garantálása a házban, gazdaságos energiafogyasztás és a helyiség légkörének egyszerű automatizálása.

A programozható készülék a kapott adatoknak megfelelően ki- vagy bekapcsolja a fűtési rendszert. A nem programozható modellek csak egy adott szinten képesek fenntartani a helyiség hőmérsékletét és nem tudják önállóan megváltoztatni a beállított hőfok értékét. Ezeket a hőszabályzókat általában a fürdőszobákban helyezik el. Az okos termosztát a fűtési rendszerek vezérlésének legegyszerűbb módja.

A készülék jellemzően egy digitális kijelzővel rendelkezik. Az újabb modellek érintésvezérlő rendszerrel vannak ellátva, ami nagyobb kényelmet és látványosabb dizájnt nyújt a használat során. A különböző típusú okos termosztátok szabványos programokkal rendelkeznek, amelyek a felhasználó igényei szerint módosíthatóak.