Szolgáltatások

Profi és megbízható betegszállító

betegszállítóBetegszállító

Az ember életében időnként bekövetkezhetnek olyan események, amikor leesik a lábáról és korlátozottá válik a mozgásképessége. Ilyen helyzetekben, főleg ha egyedül vagyunk, akkor gondoskodnunk kell magunkról. A kórházba való bejutás, a sürgősségi kezeléseken túl már az országos mentőszolgálatok hatásköréből kiesik, így a magán betegszállító nyújthat hatékony megoldást. A dialízis, kemoterápiás központokba a pácienseket gyakran csak felügyelettel és speciális körülmények között lehet eljuttatni.

Az egyszerűbb rehabilitációs klinika felkeresése sem könnyű, főleg ha a saját lábon történő járás nem oldható meg. Amikor kiesik a személyautó, taxi vagy a busz, akkor a betegszállító az, amire támaszkodhatunk. Az Ambulife Mentőszolgálat Bt. kifejezetten azért jött létre, hogy gyors, megbízható és biztonságos szolgáltatást nyújtson.

Pontosan ezt teszi, amennyiben igénybe vesszük. A betegszállító minden helyzetben, a nap 24 órájában elérhető. Amennyiben sürgősen szükségünk lenne egy fuvarra, akkor online egyeztethető a pontos időpont, amikorra megérkezik a jármű és a szakszemélyzet. A tágas, alaposan felszerelt kocsik még arra is lehetőséget nyújtanak, hogy az egyik hozzátartozónk elkísérjen bennünket.

A betegszállító a fővárosban akár 1 órán belül megérkezik. Az ambulifebetegszallitas.hu oldalon részletes kalkulációt kérhetünk a települések közötti utaztatásra vagy a külföldre történő szállításra. Ez a betegszállító megérdemli a bizalmunkat. Jobban tesszük, ha nem bízunk semmit sem a véletlenre, hanem gondoskodunk róla, hogy az utunk kényelmes és biztonságos legyen. A betegszállító ágytól-ágyig visz bennünket és vár is ránk, ha erre volna szükségünk. Ez a jó megoldás!