Webáruház

Minden, amit az egérriasztóról ajánlatos tudni

egérriasztóegérriasztó

Ritka az olyan állatbarát személy, aki az egerekre szeretettel tekint. Az egerek kártékonysága ugyanis messze földön híres, arról nem is beszélve, hogy a kicsiny állatokat jogosan a kosszal és a betegségekkel kapcsoljuk össze. Abban a családi fészekben, ahol rágcsálók jelentek meg, az egérriasztó a megoldás kulcsa.

Az egerektől már a megjelenésük első pillanatában szabadulna az, akinek az otthonába beférkőztek ezek a termetre pici, ártalmatlannak tűnő, ám kártékonyságból mégis jeles vizsgázó állatok. Az egérriasztó környezet- és állatbarát módon riasztja el a kártevőket a portáról, még mielőtt azok szétrágnák az értékeinket. Az egerek jelenléte egyébként nagyon hamar a lakók tudomására jut, hiszen azok nyomot hagynak maguk után, a kellemetlen szagról már nem is beszélve.

Az eszköz ultrahangos sugaraival elüldözi a delikvenseket, ráadásul megelőzésképp is remekül hasznosítható. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, az egérriasztó nemcsak a tűzoltásban jeleskedik, de a prevenciós hatása is jelentős.