csütörtök, január 21, 2021
Webáruház

Minden, amit az egérriasztóról ajánlatos tudni

egérriasztóegérriasztó

Ritka az olyan állatbarát személy, aki az egerekre szeretettel tekint. Az egerek kártékonysága ugyanis messze földön híres, arról nem is beszélve, hogy a kicsiny állatokat jogosan a kosszal és a betegségekkel kapcsoljuk össze. Abban a családi fészekben, ahol rágcsálók jelentek meg, az egérriasztó a megoldás kulcsa.

Az egerektől már a megjelenésük első pillanatában szabadulna az, akinek az otthonába beférkőztek ezek a termetre pici, ártalmatlannak tűnő, ám kártékonyságból mégis jeles vizsgázó állatok. Az egérriasztó környezet- és állatbarát módon riasztja el a kártevőket a portáról, még mielőtt azok szétrágnák az értékeinket. Az egerek jelenléte egyébként nagyon hamar a lakók tudomására jut, hiszen azok nyomot hagynak maguk után, a kellemetlen szagról már nem is beszélve.

Az eszköz ultrahangos sugaraival elüldözi a delikvenseket, ráadásul megelőzésképp is remekül hasznosítható. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, az egérriasztó nemcsak a tűzoltásban jeleskedik, de a prevenciós hatása is jelentős.