Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Milyen az igazi házi kolbász? - Csapnivaló
Szolgáltatások

Milyen az igazi házi kolbász?

Milyen az igazi házi kolbász
Milyen az igazi házi kolbász
Az igazi házi kolbász

A Tóalmási Húscsarnok Kft készítményeit érdemes kipróbálni. Az adalékanyagoktól, ízfokozóktól mentes füstölt házi kolbász, szalonna vagy füstölt csülök a tradicionális ízeket hozza vissza étkezésünkbe. A kolbász rengeteg módon készülhet, de a Tóalmásit nagyapáink receptjei szerint, hagyományos kőfüstölőben készítik.

Az ízfokozókkal készült bolti kolbász íze teljesen más, mint a hagyományos parasztkolbászé, amibe csak az kerül bele, mint ami évszázadokkal ezelőtt. Felkutatni a legfinomabb asztalra valót nem egyszerű, de a Tóalmási kolbász nem csak a mintaboltjaikban, hanem bizonyos üzletláncoknál is állandóan kapható.

Érdemes kóstolót tartani belőle. A tüzes füstölt házi kolbász például nem csak a nevében, hanem az ízében is tüzes. A Tóalmási Mintabolt ritkaságszámba megy a hazai piacon. Igazi, minőségi élelmiszereket vásárolhat tőlük, és már nem csak kolbászféléket, hanem szalonnákat, füstölt húsokat is.

Immár több mint húsz éve árusítják és népszerűsítik a hazai húsokat. A technikában újítanak, de az ízvilágban hagyományosat nyújtanak. Ha kíváncsi a termékpalettájuk teljes választékára, akkor azt a honlapjukon is megtekintheti. Valódi ízek várják az arra járókat. Ha Önnek fontos a minőség és a hazait választaná, akkor ne hagyja ki a Tóalmási Húscsarnok áruit.