Szolgáltatások

Lánykérés és élményrepülés Budapest egén

élményrepülés BudapestÉlményrepülés Budapest

A fővárost felfedezni sokféleképpen lehet. Egy szabadságérzetet nyújtó élményrepülés Budapest lehengerlően szép adottságait tárja elénk, a madártávlatból megtekinthető építészeti remekművek látványa örökre belénk vésődik. Kiváló áron érjük el az exkluzív csomagokat, amelyek segítenek megvalósítani olyan fontos élményeket, mint amilyen a romantikus és egyedülálló ,,Légi randi”. Mindemellett a lánykérést is lehetőségünk van az égen megejteni, ez pedig garantáltan olyan meglepetés lesz a jövendőbeli menyasszonynak, amiről még csak nem is álmodott.

A felemelő pillanathoz elképesztő táj dukál, így egyebek mellett, az élményrepülés Budapest felett is megvalósulhat, de akár a Balaton szépséges tájai felett is megtörténhet a lánykérés. Egy ilyen programmal nem lehet tévedni, a pilóta ráadásul szívesen megörökíti a pillanatot, amennyiben a vőlegény készül egy go pro kamerával. Minden élményrepülés Budapest közeli repülőterekről indul az útjára. Egyéb részletekről a weboldalon kaphatunk tájékoztatást.

A Farkashegyi repülőtér múltja és jelene

A setarepulesbudapest.hu profi csapata mindent megtesz azért, hogy felejthetetlen légi programban legyen részünk. Gödöllői repülőtér mellett, a Farkashegyi repülőtér biztosítja a lehetőséget a felszállásokhoz. Az utóbbi helyszín közel egy évszázaddal ezelőtt kezdte meg a működését. A Szekrényes-hegy a jelenben is őrzi azt a katapultot, ahol régen a vitorlázógépeket egy gumikötél segítségével elindították, továbbá a völgyben fellelhető az egykori Repülőotthon, aminek a közelében vitorlázórepülő emlékművet is lehetőségünk van megtekinteni.

A jelenben a Farkashegyi repülőtér több egyesületnek és szolgáltatónak biztosít mozgásteret, a festői helyszín igazán kedvelt célpont a látogatóknak is. A Farkashegyi repülőtér hétvégén többnyire vitorlázógépeknek biztosítja a pályát, hétköznapokon pedig nagyrészt motoros repülőgépekkel találkozhatunk. A helyszín az elhelyezkedéséből fakadóan különleges terepként szolgál többféle típusú rendezvénynek is.