Webáruház

Kiváló lehetőség a műkörmös tanfolyam OKJ

Műkörmös tanfolyamok

Egy szakmát mindenképpen olyan helyen érdemes elsajátítani, ahol hivatalos okmányt is kapunk a képzésről. A műkörmös tanfolyam OKJ mindenkinek jó választás, de azok, akik szeretnének elhelyezkedni később ebben a szakágban, azoknak kifejezetten ajánlott.

Egy ilyen szakképesítéssel ugyanis bárhol lehet dolgozni az ország területén. Bizonyára számos pontján az országnak vannak műkörmös tanfolyamok, azonban ha az ember pénzt és időt fektet a dologba, érdemes egy igazán nívós képzést választani.

Ebben az esetben tökéletesen alkalmas a NiiZA Nail Academy keretein belül indított műkörmös tanfolyam OKJ. Egy ilyen tanfolyam időtartama 4,5 hónap, aminek során a résztvevők mindent megtanulhatnak, amit egy műkörmösnek tudnia kell.

Az ország 4 városában indulnak csoportok, így egyre többen tudnak csatlakozni valamelyikhez. A műkörmös tanfolyam OKJ roppant kedvező időbeosztással van kialakítva, hogy mind a dolgozók, mind a diákok, gyesen lévők részt tudjanak venni rajta. Az egyik hely bizonyára Önt várja, ezért ne habozzon jelentkezni!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?