Vásárlás

Karen táska irodai vagy hétköznapi viselethez

Karen táskaKaren táska

Divatos színek, érdekes anyagkombinációk, korszakalkotó formák és csinos díszítőelemek jellemzik a Táskaweb kínálatában lévő Karen táska modelleket. Itt egyaránt találkozhatunk válltáska, aktatáska, üzleti táska, divattáska, alkalmi táska vagy iratmappa típusú modellekkel is, hiszen a lengyel márka igyekszik a táska típusok nagy részét képviselni a piacon.

A legtöbb Karen táska kiváló választás lehet a hétköznapokban egy városi séta során, de az elegánsabb modelleket az ügyvédi irodában vagy hivatalos helyen dolgozó nők is tudják hordani munkába.

Számos alkalmi Karen táska is található a Táskaweb felhozatalában, amelyek főként borítéktáska méretűek, így a telefon, kulcs és zsebkendő kombináción kívül más nem is fér nagyon beléjük. Így egy ilyen modell elegáns megjelenést biztosít vacsorához egy nívós étteremben is.

Számos olyan Karen táska is megrendelhető, amelyek iratmappaként funkcionálnak. Ezeket főleg az egyetemi tanárok, előadók és üzletemberek szoktak a leggyakrabban megvásárolni, hiszen ők hordanak maguknál általában valamilyen papírformájú iratot.