Webáruház

A kineziológiai tapasz egyenlő a gyors gyógyulással!

kineziológiai tapaszkineziológiai tapasz

Rengetegféle egészségmegőrzéssel kapcsolatos szakma létezik, amelyek a test más-más részeit képesek regenerálódásra bírni. Hallott már a kineziológiai tapasz előnyeiről? Ez a színes tapadós szalag ficamok, húzódások és másfajta sportsérülések esetén alkalmazható. Talán külsőleg nem látszik az erő, amit kifejt ez a ragasztóval bevont pamut alapanyagú szalag, de ezt igazából az érzi, akire felhelyezik.

A kineziológiai tapasz sokkal gyorsabb gyógyulást eredményez és már a ragasztást követően a fájdalom is enyhül. Mivel ezek applikálásához szükség van némi tudásra, ezért jobb hozzáértőhöz fordulni. A kineziológiai tapasz sokféle kiszerelésben lelhető fel a sportkotszer.hu webshopban. Lényegében ezek a rugalmas anyagból készült szalagok önmagukban nem tartalmaznak semmilyen hatóanyagot, mint például a különféle hatóanyagokkal ellátott fájdalomcsillapító tapaszok.

Az erőteljes nyirokmasszázst elősegítő kineziológiai tapasz titka lényegében az, hogy képes aktiválni a szövetekben meghúzódó fájdalomcsillapító receptorokat. Az előbbiekben főleg a szolgáltatókhoz szóltunk, akik ezzel a különleges technikával foglalkoznak, de most mindenkihez szólunk, aki otthon szokott edzni. Az SMR henger masszázsára a test minden pontja jól reagál. Mivel ezt az egyszerű tárgyat bárki könnyedén használatba veheti, így érdemes beruházni rá. A földön fekve az egész test átdolgozható, így a befeszült izmok ellazíthatóak.

Az SMR henger segít eltüntetni az izomcsomókat, amelyek a mindennapos stressz hatására alakulhatnak ki. Mivel az emberek nap mint nap rohannak, ezért ez megviseli az egész szervezetet. Ha egy kis lazításra vágyik, akkor ahhoz nem kell drága masszázsra járnia, mivel az SMR henger mindig rendelkezésére áll.

Az önmasszázs talán nem hangzik annyira vonzónak, pedig higgye el, hogy hatásos, hiszen mindenki maga érzi, hogy a testének mire van szüksége. Ha szeretné, akkor az SMR hengert minden este előveheti, így ez a szokássá vált procedúra sokat fog segíteni a fájdalommentes élet kialakításában.