Vásárlás

Hőpapír több méretben

hőpapírHőpapír

Akkor jó, ha a kereskedelemben használatos pénztárgépek szalagjai gyakran szorulnak cserére, mert ez azt jelenti, hogy viszonylag nagy forgalmat bonyolít az adott üzlet. A hőpapír megrendelése már az interneten keresztül is lehetséges, ami a beszerzés legkényelmesebb és talán leggyorsabb módja. Nagyon alacsony áron vásárolható meg a nélkülözhetetlen hőpapír az officemarket.hu webáruházból.

Ráadásul igazán sok méretben kapható, így biztosan mindenki megtalálja a termékpalettán az üzletében, üzleteiben lévő pénztárgépekhez ideális szalagokat. 25%-os árkedvezménnyel vásárolható meg a Victoria hőpapír egyik változata, pontosabban a 80x60x12 mm, 55 g típus.

Zsugorfóliázott csomagolásban érkezik a szalag a megrendelő által megadott címre. A webáruház üzemeltető azzal is kedveskednek a vevőiknek, hogy 40 000 Ft feletti vásárlás esetén, az ország bármelyik pontjára ingyen házhoz szállítják a megrendelést. A hőpapír és az összes többi termék ráadásul nagyon hamar megérkezik a címre, ezért rendeljen még ma!