Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Harisnya karcsúsító tulajdongággal - Csapnivaló
Webáruház

Harisnya karcsúsító tulajdongággal

harisnya

Amennyiben szexi alsóneműt szeretnél vásárolni, nem kell tovább keresgélned. A harisnya praktikus és kényelmes viselet, ami nem mondható el a hosszúszárú zoknikról, amik már bizonyos szexualitással is rendelkeznek. A harisnya nyugodtan viselhető rövid ruhával vagy miniszoknyával, ez még abszolút nem kihívó.

Egy ilyen ruhadarab, vagy akár kiegészítőnek is nevezhető, minden ruhatárba illik, és viselhető akár rövidnadrággal, nadrággal vagy ruhával is. Ha hideg van kint, akkor felvehetsz egy szűkebb darabot egy nadrág alá, és nyugodtan kimehetsz a szabadba.

Télen még vastag cicanadrágot sem kell viselni, mert az ilyen termékeknek vannak tisztán téli változatai is, például gyapjúból. A harisnyás nő olyan, aki igazán szexinek, kívánatosnak érzi magát, és teljesen megváltozik a gondolkodásmódja, az önmagáról alkotott képe. A jó harisnya feszesítő és karcsúsító hatással is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a problémás területeket kissé elfedje, előnyösebbnek mutassa, ezzel is növelve a viselője magabiztosságát.