Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Egy profi gamer több mint 8 órát ül ebben a székben - Csapnivaló
Webáruház

Egy profi gamer több mint 8 órát ül ebben a székben

Székek profi gamereknek
Székek profi gamereknek

Tudtad, hogy a profi gamer székek fejlesztése során a versenyautók üléseinek a kialakításait és megoldásait vették alapul? Nem véletlenül, hiszen mindkét esetben a kényelmes testhelyzet elengedhetetlen. Nem lehet a figyelmet a vezetésre összpontosítani, ha valami folyamatosan zavar. Ugyanez a helyzet a játszással is, ezért lettek kifejlesztve székek profi játékosoknak.

Ezekeket ugyanis úgy alakították ki, hogy minden szempontból a legtökéletesebb kényelmet biztosítsák a játékosoknak. Ugyanakkor arra is kivételes figyelmet fordítottak, hogy stílusos és elegánsak legyenek. Ne csak egy szék legyen az asztal előtt, hanem a Szék legyen, ami passzol a szoba többi felszereléséhez is.

Akik sokat ülnek az íróasztal vagy a számítógép előtt, azok gyakran panaszkodnak arra, hogy fáj a hátuk. Az ilyen panaszok főleg akkor jelentkeznek, ha a szék nem támasztja megfelelően a hátat, ezért az ember görbe háttal ül több órán keresztül. Ennek sajnos megvannak a káros következményei, hiszen a helytelen ülés akár porckorongsérvet is eredményezhet.

Egy profi gamer napi nyolc órát, de akár ennél jóval több időt is eltölthet a számítógép vagy a tévé előtt, nyomatva kedvenc videojátékát, és ki az, aki figyelni tud az egyenes testtartásra, amikor belemerül a játékba. Senki. Éppen ezért a megfelelő székek profi játékosoknak kétségtelenül fontosak a saját egészségük érdekében.

Ezek a székek nemcsak a hátat támasztják meg, hanem a könyököt és a fejet is. Emellett beállítható a megfelelő magasság, sőt mindenki annyira döntheti hátra, amennyire csak akarja, így akár aludni is lehet benne. Rendkívüli strapabírása a fémváznak köszönheti. Külső anyaga könnyen szellőzik, így még a nyári kánikulában sem fog senki beleizzadni.

Mivel a fej-, és a deréktámasz kivehető, ezért rendkívül egyszerű a tisztítása.  A kemény műanyagból készült kerekei biztosan nem fogják végigkarcolni a parkettet. A Konzolok Szervize webáruházból most több gyártó kínálatából lehet választani ilyen széket, ami nemcsak a kényelmes játékot teszi lehetővé, hanem a gerinc egészségét is megőrzi.