Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Caparol, a minőségi termékcsalád felújításhoz - Csapnivaló
Webáruház

Caparol, a minőségi termékcsalád felújításhoz

CaparolCaparol

A különböző épületek, tárgyak felújítása során a festés általában a befejező művelet, amivel elérhetjük a kívánt esztétikai hatást. Fontos azonban a megfelelő előkészítés, akármilyen felület festéséről is van szó, akár alapozó használatával. A Caparol termékek széles választékában megtaláljuk mindazt, amire egy felújítás alkalmával szükségünk lehet.

A gyorsan száradó, kiváló minőségű Caparol festékek a magas fedőképességüknek köszönhetően igazán takarékosak, alapozó használatával elegendő az egy rétegben történő felvitelük a felületre. A vízzel hígítható szagtalan festékek fal- és mennyezetfestésre alkalmazhatók, gyorsan száradó hófehér felületet hoznak létre.

A Caparol a magas minőséget képviseli mind az alapozók, impregnálók, glettanyagok, festékek, lazúrok, zománcok, lakkok, színezővakolatok és még sok más építőipari termék terén, amelyek a festekarena.hu weboldalon széles választékban elérhetők. Ha tehát gyors és tökéletes eredményt szeretnénk elérni a felújítás során, látogassunk el a weboldalra és válasszunk a széles kínálatból!